Η εταιρεία

Αλουμίνια Νικολάου

Γνώση, εμπειρία, προσοχή στη λεπτομέρεια από το 1974. Η εταιρεία Γιώργος Κ. Νικολάου & ΣΙΑ E.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου από το 1974. Από τη πρώτη ημέρα της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα κύριο μέλημα των υπευθύνων αλλά και των εργαζομένων είναι η κατασκευή και τοποθέτηση προϊόντων που να συνδυάζουν άψογη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 όσο αφορά τη κατασκευή και τοποθέτηση προϊόντων αλουμινίου και σιδήρου. Επίσης η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από τις διελάσεις EUROPA, ALUMIL,ALUMINCO και METALOUMIN και τα προϊόντα της φέρουν την ένδειξη CE. Από το Δεκέμβριο του 2006 η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βιοτεχνικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων. Σε ένα καινούριο και λειτουργικό κτήριο 1.000 m2 με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την εμπειρία τόσων ετών και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό η εταιρεία εγγυάται κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνει.

Έχοντας την εμπειρία τόσων ετών από την κατασκευή και τοποθέτηση προϊόντων αλουμινίου και σιδήρου, δηλαδή γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες του σύγχρονου κατασκευαστή η εταιρεία από τον Σεπτέμβριο του 2009 έχει δημιουργήσει ένα τμήμα που αφορά το εμπόριο εξαρτημάτων αλουμινίου και σιδήρου και απευθύνεται κυρίως σε κατασκευαστές αλουμινίου και σιδήρου. Για όλους εμάς, διεύθυνση και προσωπικό, οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν τη καλύτερη διαφήμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και της άψογης συνεργασίας που έχουμε μαζί τους. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και τεχνικές εταιρείες που επιθυμούν παντός είδους κατασκευές από αλουμίνιο και σίδηρο καθώς και σε κατασκευαστές αλουμινίου και σιδήρου μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούμε να τους προμηθεύσουμε. Η συνέπεια τόσο στη ποιότητα των προϊόντων όσο και στους χρόνους παράδοσης καθώς επίσης και οι προσιτές τιμές, δίκαια κατατάσσουν την εταιρεία πολύ υψηλά στην εκτίμηση των πελατών μας και κατά επέκταση στη προτίμησή τους. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση των παρακάτω προϊόντων:

 1. Πόρτες αλουμινίου και πόρτες ασφαλείας αλουμινίου
 2. Παράθυρα αλουμινίου συρόμενα, ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, προβαλλόμενα
 3. Μπαλκονόπορτες αλουμινίου συρόμενες και ανοιγόμενες
 4. Σίτες συρόμενες, κάθετης κίνησης, ανοιγόμενες, ελατηρίου, plisse
 5. Ρολά με μοτέρ, ιμάντα, μανιβέλα
 6. Χωρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 7. Πέργκολες
 8. Γκαραζόπορτες
 9. Διάφορες κατασκευές με ανοδιωμένο αλουμίνιο όπως κάγκελα, κάγκελα με τζάμι, κουπαστές, ασφάλειες, διαχωριστικά, στέγαστρα
 10. Κάγκελα σιδήρου, περιφράξεις χώρων και μπαλκονιών
 11. Πόρτες σιδήρου για αποθήκες, λεβητοστάσια κ.λ.π
 12. Ασφάλειες σιδήρου
 13. Στέγαστρα σιδήρου
 14. Σκάλες σιδήρου
 15. Κουπαστές σιδήρου
 16. Ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Η εταιρεία Αλουμίνιο Νικολάου,  σε συνεργασία με την εταιρεία Vasilis Loutos, προσφέρει έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, πόρτες ασφαλείας, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και έπιπλα γραφείου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε κάποια απορία ή ερώτηση; Επιλέξτε το παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

Φόρμα επικοινωνίας

Θα μας βρείτε

Δεκάτη Πέμπτη 6, ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιόσια 133 41

call 210 2484750, 69 77651703

Ημέρες: Δευτ. – Παρ. Ωραριο λειτουργίας: 09.00 π.μ – 5.00 μ.μ